change

faaaaaaaaaan.


södra latin

ny termin. ny skola. ny klass. hösten har officiellt börjat och jag älskar det.


var är du ikväll?

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig


013

idag har jag längtat tillbaka till göteborg. jag och emma har gjort en liten pakt om att vi ska flytta dit efter gymnasiet. vi var nämligen inne i stan idag och som andra kanske vet så är det ung08. det ända vi gjorde var att gå igenom kungsträdgården och vi hade redan fått nog. det var som ett myrkrig om vem som hade färgat håret blondast eller vem som satt på sig mest foundation. vi gick snabbt därifrån och ville bara lämna stockholm. en annan sak jag gjorde var att köpa ett par skor. 49 spänn. ganska bra tycker jag. kanske får ni se dem någon dag. nu ska jag spela gitarr. adíos!


nu kan du få mig så lätt

ikväll ska jag vara med emma semlan. vi ska kanske möta upp wille och om vi har tur kanske vi hittar ett ställe där vi kan få dansa lite också. det gäller att njuta de sista dagarna innan skolan. vilket är typ idag, imorgon och i övermorgon. hjälp!


all the girls standing in the line for the bathroom


jag är i mitten av en hurricane

hemkommen från göteborg. trött, hes och lycklig. jag hade en underbar tid tillsammans med mina bästa vänner. i love you always.
 way out west

igår var jag med vänner. vi satt ute på min altan även fast det var typ minus 10. det kändes som det i alla fall. jag gick och la mig klockan två och jag är nu ganska så trött. gick upp halv nio och städade i ordning lite efter kvällen. nu ska jag försöka stänga min resväska och sen ska jag bege mig till göteborg. på söndag kommer jag hem och då lovar jag massor av bilder. hasta la vista!


dumdumdidudumdumdidumdum

idag har jag köpt en tunika/skjorta med stora gröna och blå rutor. köpte också en sjal och en stickad basker. sjalen och baskern kostade 19 kronor var. det var ett ganska bra köp tycker jag. resten av dagen har ägnats åt att packa klart allt till way out west och så har jag kollat lite på the hills. ett tv program på mtv som jag tycker är töntigt men ack så underhållande.


myggbett

hej alla glada och ledsna. jag är nu hemma för att packa om väskan lite. imorgon åker jag till götet och way out west tillsammans med mina kära. ska bli underbart. när jag kommer hem är det bara tre dagar kvar av lovet sen börjar jag skolan. inte lika underbart.


tjorven

nu åker jag ut till skärgården och slåss med alger och myggor. hemma igen på onsdag kväll. ha de'!


stripes


sonia rykiel, rtw fall 208

flower


pride

idag regnar det för första gången på väldigt länge. jag har planerat att vara inne och packa till göteborg och skärgården. kanske möter jag upp sofia och säger hejdå också. helst av allt skulle jag vilja åka in till stan och kolla på pride paraden, men vädret gör att jag nog stannar hemma.


en dag på landet då vädret var en aning bättre..

pool

idag ska jag hem till jenny och bada pool och äta kräftor. på kvällen ska jag nog möta upp sofia, dina och mikaela. får se vad vi hittar på.


where the action is

min sommar i bilder.


bugibba. staden jag var i på språkresa.


underbart


utflykt


gruppen + matilda


frankfurts flygplats.


anna och jag på landet.


håkan på sofiero.


underbara kusin.


dina och sofia.


jag och dina.


lisa, moa och sofia.

lovley

har inte bloggat på ett bra tag, men då blir det ibland. min dator har krashat så jag får sitta vid familjens gemensamma. lite tråkigt. vågar inte ens tänka på vad jag tar mig till om det visar sig att alla mina bilder och all min underbara musik är borta.

 i alla fall så är det sommar. eller för mig är sommaren slut om ca två veckor. på dom två veckorna kommer jag åka ut i skärgården med familj. jag ska till ön där saltkråkan spelades in. norröra. där ska jag fiska mört, bada från vackra klippor, prata skit med gulliga moa, spela kort med min bror och annat mysigt. på onsdag åker jag hem för att packa om väskan och dagen efter åker jag till göteborg och way out west. kommer hem nästa söndag och då är jag hemma fram till att jag börjar skolan den 14/8. södra latin - sam språk. helt ensam. jag är rädd - bra rädd.


RSS 2.0