malta

åker till malta i två veckor, c yah

None

sommar stängt

imorgon är det midsommar. ska till några vänners landställe och fira. tänkte ge mig på den där sillen. har aldrig gillat, men vill. det ser gott ut. alltså blir det inga inlägg förrens kanske söndag eller måndag. på söndag ska jag, anna och soffan gå på bio. årets snackis ska ses. sex and the city: the movie. nu ska jag snart käka lite, det blir en riktig festmåltid. mamma och pappa har nämligen varit gifta i femton år idag. grattis grattis grattis!


idiot

det känns som att det mesta är fel. min förkyldning ger sig inte. sverige suger tydligen på fotboll. vissa är helt jävla dumma i huvudet.   jag är inte på mitt bästa humör och jag vill absolut inte gå och lägga mig arg. då vaknar jag arg och det vill jag inte. måste göra något som gör mig glad. vad nu det kan vara..


ett dansgolv dränkt av neonljus

idag är jag förkyld. det håller mig inte inne dock. ikväll ska jag roa mig tillsammans med mina vänner. sommaren är i full gång, även fast inte vädret visar att det är så. regn, regn, regn. fast mig gör det inte så mycket. om en vecka åker jag ju till malta. gud så jag längtar!


sockervadd

det är läskigt hur mycket det kan kittlas i magen. vid vissa tillfällen kittlas det så mycket att jag inte kan stå rakt, flackar med blicken och blir röd om kinderna.


crossroad

it's you and me and all other people and I don't know why I can't keep my eyes off of you. all other things that I want to say, they just aren't coming out right. I'm tripping on words, you got my head spinning I don't know where to go from here.

summertime

jag har sommarlov och vill inte sitta vid en dator. så för att göra saker klart för alla så är jag vid liv och lever det. igår kollade jag på matchen hemma hos mikaela och sen satt vi ute och umgicks med vänner. om det bara kunde vara lite varmare så skulle det verkligen kännas som sommar. en sommarnatt ska inte innehålla hackande tänder och nästan blåa fötter.


en bild från skolavslutningen i fredags

SOMMARLOV

en av dom lyckligaste och sorgligaste dagarna i mitt liv.

allt jag älskar

om en halvtimme är det min avslutningsdag. samtidigt som jag är helt underbart lycklig över att få sommarlov är jag otroligt ledsen. jag ska säga hejdå till folk som jag träffat varje dag i tre års tid. det är inte det lättaste som finns. jag kommer minnas skratt, gråt, blickar som möts och lärare som knappt kan formulera sig skriftligt. saknad.



those dancing days

jag och sofia gör oss i ordning för att gå iväg på avslutningsmiddag. imorgon är det sista dagen vi ser våran klass samlad i skolan. det är sorgligt och ledsamt. känns som att lämna en del utav sin familj. ikväll ska vi i alla fall samlas alla nior i skolan och äta middag, dansa och ha allmänt trevligt. jag och sofia har planer på att dansa sönder våra fötter. det brukar vi vara ganska bra på.


hot hottie hot

johnny depp. en av de sexigaste männen som lever på denna jord. kate moss. ja, det behövs inga ord. de var otroligt snygga ihop i alla fall.


blääbläblä

nu får du för fan ta och växa upp. du är så patetisk.


missmatch



ankelkorta svarta jeans. rockig tröja. stor sjal. gul väska. snyggt missmatchat av bilson.

sol vind och vatten

dagen har spenderats på en solvarm klippa tillsammans med min bästa vän. vi ska åka till malta om 19 dagar. bara vi två. jag längtar så jag går sönder. ikväll ska jag och samma vän cykla till spånga och hyra film. vi ska njuta av att vi inte behöver sitta och plugga in på småtimmarna en söndag. det var länge sedan sist.


graduation


jag och jenny på hennes student. här har ni luggen också för de som är intresserade.

jordgubbstårta

idag är det lördag, men det känns som söndag. jag skulle vilja spendera dagen inne i stan tillsammans med någon fin, men tyvärr så räcker nog bara orken ut till solstolen. låter inte så dumt det heller.


new fucking haircut

jag klippte mig som sagt idag. det blev lugg trots allt. jag är nööjd. nu ska jag äta lite ballerinor och kolla sex and the city. imorgon ska det firas jennys student. ojuste! jag köpte en ny klänning idag. den ska jag ha på mig imorgon, då får ni se den.


for the sun

fick lite sovmorgon idag. härligt härligt. imorgon är det ledighet och då ska jag på en av mina allra närmsta vänners student. jenny. jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. tänkte köpa en ny klänning idag. jag har många ärenden att göra idag. klänningsköp, klippning, lämna in mitt cv på en mataffär och försöka hinna att fixa legetimation. busy.


på en äng med vita blommor

idag beställde jag en klipptid. jag fick en redan imorgon, så då gäller det. jag ska klippa lugg och bara ta så lite som möjligt på längden. lägger upp en bild när det är klart. jag hoppas att resultatet i alla fall liknar irina's. men, det blir ju aldrig som man har tänkt sig..



tro och tvivel

det är varmt ute och jag svettas. jag hämtade mina kusiner från dagis och skola på eftermiddagen och vi gick hem till mig och studdsade studdsmatta. det var ganska lång tråkigt.


jag och min kära sofia. a.k.a soffan

publish me

nu är det så att jag har blivit överflyttad till publish me från blogg. för er läsare är allt det samma, adressen har inte ändrats.

idag har jag varit i skolan. seg dag. nu sitter jag och arbetar med landet sydafrika. ett arbete ska lämnas in i so:n, efter det är jag fri. helt underbart! nästa fredag är det avslutning. något av det bästa som finns.


lollipop

sienna miller får jag inte nog av.

36466-2192

RSS 2.0