kram och puss

idag är det nog inte många som sitter vid datorn. jag är inte sämre jag själv. jag har pulat lite i trädgården idag. jag har fått i uppdrag av mamma (som är i spanien) att hålla koll på växthuset och alla blommor. nu är det vattnat och fixat. ikväll kommer mina bästa hit. vi ska äta middag och mysa. sen får vi se vad som händer. ha en underbar solig lördag. käärlek

image22

du vann dina nätter tillbaka

Nicole är snyggsnyggsnygg.

image18image17
image19image20

josé gonzález

don't you know that i'll be around to guide you
through your weakest moments to leave them behind you
returning nightmares only shadows
we'll cast some light and you'll be alright
we'll cast some light and you'll be alright for now
crosses all over, heavy on your shoulders
the sirens inside you waiting, to step forward
disturbing silence, darkens your sight
we'll cast some light and you'll be alright
we'll cast some light and you'll be alright for now
crosses all over the boulevard
crosses all over the boulevard
crosses all over the boulevard
crosses all over the boulevard
the streets outside your window overflooded
people staring they know you've been broken
repeatedly reminded by the looks on their faces
ignore them tonight and you'll be alright
we'll cast some light and you'll be alright

image14

solsoslsol

idag är det nästan 30 grader ute, jag tänker alltså spendera dagen ute i solen tillsammans med min bästa vän. vouge heter hon. jag var ju och tog en spruta nu på morgonen och farmor var snäll och följde med. jag är lite små rädd mot sprutor (sofia, jag tog dina ord). farmor var självklart tvungen att ge mig en liten present efter sprutan så vi gick in på pressbyrån och jag fick ta med mig en isglass och senaste amerikanska vouge. tacktack!


sassy portman

Natalie Portman är en dröm i denna vackra röda klänning. Bilden är tagen i Cannes, där nu filmfestivalen är i full gång.

image13

kärlek

idag tog jag stelkrampsspruta. imorgon ska jag ta gardasilspruta. jag känner mig som en nål dyna. minst sagt. idag är det i alla fall soooool. detta är ju underbart! på lördag ska jag och mina vänner ut och roa oss. vi har planer på att inte gå och lägga oss. bara sitta ute på min altan och föra djupa samtal hela natten. fint tycker jag.

image12

gossip is all I can hear

det är så underbart väder ute. sommaren är verkligen här nu! gjorde klart ett bildarbete med sofia idag. efter det kollade vi på gossip girl och åt nudlar. mums. jag är kär i nate, han är inte bara lite snygg inte.

image11

kiss kiss bang bang

förändring är något som jag har behov av just nu. jag vill förändra mitt hår. min livsstil. min garderob. allt. jag ska nog börja med luggen. imorgon ska kanske jag och sofia ta en drop in tid hos någon frisör. då ryker luggen. fast det kanske blir jobbigt i sommar. man kanske vill kunna sätta upp allt? gaaah jag hatar att vara velig.

image10

keep on singing my song

idag kändes det som sommar. jag gick till skolan utan jacka. om mindre än tre veckor är det sommarlov, då börjar friheten.


image6

close to give in

Daisy Lowe är väldigt snygg. Inte minst hennes hår. Åh vad jag vill klippa lugg! Kanske ska jag köra en attack med kökssaxen?
image5

moln som bomull

idag har jag gjort både det ena och det andra. klappat en söt liten hundvalp, haft brandövning, nynnat på fina låtar med Emma på t-banan och ätit thaimat. invigit ett par skor har jag också gjort. de gjorde fruktansvärt ont, men det är sådant man helt enkelt får leva med. just nu lyssnar jag på borrmaskiner som borrar. vi renoverar vårat badrum..
image3

vackert

klockan är tio över tio och det är söndag. imorgon börjar den näst-näst sista grundskoleveckan i mitt liv. det ska bli skönt med sommarlov. då ska jag göra underbara saker. såsom åka till malta med min bästa vän, vara på landet, fylla 16 år och åka till göteborg med mina 5 närmsta vänner och gå på festival. när sommaren är över är det gymnasiet som gäller. nu hade jag tänkt kolla på sex and the city innan jag ska sova. 3 avsnitt hinner jag nog med.

image2

tralalala

en liten blogg gjord av mig. jag har haft många bloggar innan den här. den senaste gick det ganska bra för, men jag pallade inte. här ska jag skriva allt som faller mig in. spelar ingen roll om någon läser den eller inte. vackra bilder ska jag ha i inläggen också. bloggen ska återspegla mig. typ mode, kärlek, fotografier och musik.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0