första advent

Har precis kommit hem från Gröna Lund. Jag, Lisa och Emelie var där på julmarknad. Det var så vackert med alla karuseller och ljus. Ungefär som en film. Lite pepparkaksbak hann vi med innan också. En otroligt fin dag.


We got married in a fever


cherryblossomgirl

Idag ska jag på födelsedagskalas hos min kusin Ella. Hon har blivit hela fjorton år. Jag hade gärna klätt mig i den röda vackra kappan som en av mina favorit bloggare har på sig på bilden. Visst är den vacker?

on christmas eve we both got drunk

Jag har varit på middag med mina bästa vänner. Det var trevligt som alltid och nu sitter jag i sängen och lyssnar på
lite julmusik och myser så här inpå småtimmarna. Inte så fel faktiskt...


walk idiot walkJag har städat hela huset för lite pengar. Börjar om en timme och tio minuter. Lyssnar på The Hives.
Härliga Fredag!

it's times like these you learn to live again


jag var bara inte gjord för dessa darHade gärna sett ut som Kate idag. Varit sådär galet snygg och haft no limit på bankkortet. Istället satt jag i skolan till fyra och funderade kring religionens förändring sen medeltiden. Bläbläbläää på skolan. Snart är det jul.

dina ord i natten är det enda som når injag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din - håkan hellström

jag tänker inte höra av mig igen och jag tänker inte ta skulden


cobrasnake

Idag fick vi tillbaka ett matteprov vi hade för någon vecka sen. Jag fick MVG, vilket gjorde min dag. Nu bakar jag och mamma lussebullar, även fast jag egentligen borde ta ikapp i matten. Ligger efter nästan ett helt kaptiel. Varför kan jag aldrig jobba på mattelektionerna?

Förresten så ska jag färga mitt hår snart. Det ska bli mörkt. Som tjejens på bilden typ.

I'm indian

Jag knarkar Timo.


no time for usNästa helg ska min moster och hennes kille gifta sig. Jag ska vara tärna tillsammans med min lilla kusin som är brudnäbb.  Jag ska även läsa upp en liten text om kärlek, äktenskap och giftermål. Den handlar typ om att kärleken är uppriktig, god, tålmodig och att den överlever allt. Typ en rak höger i ansiktet.

Broder Daniel - No time for us (akustisk)

RSS 2.0