I fell in love with the seaside

Min dator krashade för några veckor sen. Jag lämnade in den och fick tillbaka den. Alla bilder och all musik är borta. Nu har jag suttit i snart tre timmar och laddat ner musik från någon dålig sida på nätet eftersom det nedladdningsprogrammet jag har inte fungerar. Jag tror jag dör. Dessutom har jag gått och kärat ner mig i serien One Tree Hill. Nedrans vad bra det är. Nathan är ju för söt.och klockan var fyra när solen gick upp


it's been five nights since i held your hand

idag har jag nya jeans på mig. gråa cheap monday. dom är sköna och precis lagom höga i midjan. passar perfekt när jag ska till skolan för att ha en lektion. engelska. glosförhör som jag inte pluggat ett smack på. snygg start på gymnasiet.


tralaalalaa


smack my bitch upweekday, autumn 2008


in my place

hemma från skolan idag på grund av den rinnande näsan. i eftermiddag var det tänkt att jag skulle träffa emma och anna och jag tänker inte låta en förkyldning stoppa mig. emma går i en helt annan skola, en annan värld. så känns det i alla fall. jag saknar henne så mycket. ska blir mysigt att träffa henne. och anna såklart, men henne träffar jag nästan varje dag.

idag ska jag dricka ingefära-te med honung, äta mat, träffa anna och emma, lyssna på the killers och kolla på Vänner. förhoppningsvis är näsan torr till imorgon.


i just can't look it's killing me

jag har typ feber och näsan är täppt. förrutom gröna lund var helgen den sämsta på länge. idag gick jag hem från skolan och nu äter jag en sen lunch. kött, potatis i ugn och hommus. mat verkar just nu vara det ända ljuset i vardagen. dystert är vad det är.


RSS 2.0