Rocken spelar ingen roll längre



Var med Sofia igår inne i stan. Vi åt årets första glass i solen. Köpte ett par nya jeans och ett par solbrillor. De var billiga och ser ut som ett par sådana som alla andra har, men de är fina. Nu sitter jag och försöker lösa ekvationer hit och dit samtidigt som jag lyssnar på bästa Markus Krunegård.

en kärlekshistoria



Glada och trötta på bussen från flygplatsen



Vi typ skrek.

I min fina klänning jag köpte på en vintage butik där alla klänningar och kjolar kostade 10 euro och alla blusar 5. Lycka.



FIna Lisa på en bar typ tre minuter från vårat hotell. Vi bodde i enligt mig det finast kvarteret i Paris. Konditorier och barer i varenda hörn som var belägna i vackra byggnader.



Vi gick förbi Grand Palais där det var auktion på konst i alla dess former designat Yves Saint Laurent.



Alla som har sett Amelie från Montmarte känner nog igen karusellen. Vi gick upp för alla trapporna till Sacre Coeur och kollade på utsikten. Man kunde se typ hela Paris, det var otroligt. Bli inte förvånad om jag bor i Paris om några år.

2009 02 24



Är hemma från Paris. Jättejättejättejättebra är ordet som kan beskriva hela resan. Har varit uppe i Eiffeltornet, shoppat underbara vintage plagg, ätit crêpe med nutella och kollat på fina människor.
Vi hamnade först i ett jätteläskigt kvarter (den dåliga sidan av Montemarte) och vågade knappt gå till métron, men vi bytte hotell på direkten och hamnade i stället i Le Marais. Längs trånga gränder fanns det mysiga caféer och barer med infravärmda uteserveringar. Där spenderade vi ganska mycket tid. Små små vintage butiker upptog ganska mycket tid de också. Fyndat har vi gjort. T.ex. en svart klänning med vita prickar (känner mig som en riktig parisare när jag har den på mig), en fin pärl- och paljettbestrydd väst, en randig långärmad tröja och en grå tröja med fina pärlbroderier på.
Är dödstrött nu, då jag gick upp halv fem imorse för att hinna med bussen från Porte Maillot som tog oss till flygplatsen. Ska nog lägga mig och kolla på någon film och äta lite popcorn. Det är ju lov. Underbart!

Bonjour Madam!

PARIS NU KOMMER VI!


det kanske tar emot, men vi hör ihop och ingen kan ändra på det

Idag satt jag på bussen på väg hem och ett gäng tanter klev på. De var ca 6 stycken och de var så fina i långa ullkappor och färgglada sjaletter kring huvudet. De skrattade som om de var ett gäng kids som just sätt något otroligt roligt. En av dem satte sig brevid mig och utbrast: Åh så vackra ögon du har! Jag fattade inte att hon menade till mig men när hon stirrade på mig och log det största leendet jag nånsin sett så förstod jag. Jag rodnade lite, tackade och berättade att jag älskade hennes sjal. Den vad köpt i Paris sa hon, för många år sedan. När jag sa att jag faktiskt skulle till Paris i helgen berättade hon om hela hennes resa och hur mycket hon skulle vilja åka tillbaka, men att hon tyvärr inte orkar flyga längre. Då skrattade hennes kompisar och sa att det är mycket man inte orkar och att jag ska njuta medan jag är ung.
Exakt som dem ska jag bli när jag blir stor. Nu ska jag packa.


Ni måste lära er gå, det är vad folk säger när det är vi två

Jag vill ha Lördag. Då åker jag äntligen till Paris!!!!!!!!!!!!!


vill du komma hem till mig och äta vindruvor och dricka te?


high drama



Idag lyssnar jag sönder Laaksos alla låtar. Älskart.

You´re so very special, but I'm a creep

Jag är ständigt rastlös nuförtiden. Har aldrig något att göra. Man ska inte klaga på lite läxor, men jag är ganska trött på att sitta i mitt mörka rum klockan åtta varje kväll och bara vänta på att gå och lägga mig. Som tur är ska jag på bio imorgon i alla fall. Jag och Lisa ska kolla på Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Hoppas på att få gråta litegrann och förhoppningsvis bli galet förälskad i Leonardo........

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp



Jag vill åka NU! Två veckor kvar...

Jag älskar att ha massvis av saker att se framemot



hela världen är så underbar, på bussen in till stan



Var hos Lisa i Lördags. Vi drack drinkar och pratade om allt mellan himmel och jord. Men mest om vackra pojkar.

RSS 2.0