I´ve changed my mind a thousand times before

Idag har jag köpt röda gummistövlar. Bokat en weekendresa till Barcelona med pappa. Varit med den bästa personen i världen, syster Tove. Lyckats bränna mig på pappas dumdumma gaspis så att det känns som att det brinner i fingrarna. Lyssnat massa på Ram Di Dam som typ är bäst, speciellt Flashbacks. Underbar dag, kort sagt.

Lisa


I kön till Ahlgrens panpizzeria

Lite fler Peace and Love bilder.


Emma på tåget dit.


Sara och Julia.


Annika och Frida under Hoffmaestro & Chraa som spårade ur lite grann. Jag hamnade på marken i trängseln, men tog mig upp igen. Klaustrofobi i högsta grad.


Under Pete, som för övrigt var något av det bästa jag sätt.


Emma och jag, fett snygga.


I vårt kära tält som vi bevarat så fint under veckan, men som vi råkade glömma efter att vi packat ihop.

VAAAAAAAAAAA?

Jag har varit på Peace and Love och haft det jävligt kul! Laakso och Håkan Hellström var bäst. Pete ensam, och med Babyshambles var inte så fy skam heller.

Frida






God Only Knows

Jag mår finfint. Fastän det verkar som jag aldrig bli av med min förkylning. Solen skiner ju och imorn kommer en mycket efterlängtad tjej hem och då är det synd att klaga! Idag har jag sålt bullar, bröd och gjort lattar i mängder, men jobb är pengar. Nu ska vi grilla i trädgården i kvällssolen.
Juste, The Beach Boys är himla bra. Såhär till sommaren. / Lisa
Kom hem nu.


Jag tror vi flyr rakt in i solen

Nu är jag hemkommen från skärgården och vi har haft det så fint. Lapat en massa sol, bakat, pratat och åkt på utflykt till en ö. För tillfället ligger jag sjuk i sängen min, mindre kul. Något som också är mindre kul är nästan alla av mina vänner är på Peace & Love festivalen och lyssnar på bra musik med något gott att dricka i handen och i gott sällskap. Men snart får jag mitt, då rullar jag och Louise till hultsfred. Den som väntar på något gott...

lisa


Håkan är fin. Med stort F.

Svart natt svart sten svart myra

Thailand var bra dar. Imorgon kommer jag jobba hela jävla dagen. Men tid är pengar som min kära kusin sa tidigare idag. Jag kommer stå på Hilton Slussen så kom förbi och underhåll mig. Det lär behövas...
På onsdag är det peeeeeace and love, yeyeyeyeyeeey! Ska bli skönt att fly den här stan för ett tag. Nu måste jag verkligen sova. Ska gå upp halv sju imorgon. Gäsp.

Frida





Badass

Frukost igen. Frukost är otroligt gott. Nu ska jag jobba.

Frida



Poesi från ett rum i ett hus på en kulle

Jag går på gator tills de vänder. Jag tänker inte, för jag skulle ju inte tänka. Om natten spökar det i mitt rum, men allt är okej. Allt är bra. Rädsla som kör andan rakt upp i halsen. När solen syns bakom träden igen är allt som vanligt. Mitt golv är nästan orange. Somnar bakom din rygg och tänker att hösten kanske ändå kommer bli ganska fin om jag har dig. Varför har alla comviq-kompis? Blir trött på att tömma inkorgen i tid och otid. Går ut i regnet för att ingen ska se mina tårar, men jag glömde att ögonen alltid blir så röda. Läpparna är jätteröda och pupillerna är stora. Om de ändå kunde vara små, små, små. Hjärnan försöker göra revolution mot hjärtat, men det är lönlöst. Jag trodde han sa lönnlöv och resten är historia. Det här är till dig, för jättelänge sedan.


Får jag träffa dig ikväll på tåget från stan?

Hej hej hej hej. Jag försöker packa tills på onsdag. Då åker jag till Borlänge och Peace and Love.
Jag är dödsförälskad i Adiam Dymott och Beirut. Repeat, repeat, repeat. Soffan och Mikaela är på Rhodos nu. Jag tror att de just nu sitter på någon bar och dricker alkohol och hoppas på att få något ikväll. Åter till packningen.

Frida


skullset

Fiversätra

Jag tog skärgårdbåten från stan ut till Fiverssätra imorse för att överraska och hälsa på fina Cissi! Vi har ätit hennes grymma ceasarsallad, myst och tittat på stockholm boogie som för övrigt är en typ en av de bästa sommarfilmer som finns. Nu ligger vi i sängen och lyssnar på Beirut. Som för övrigt också är himla bra. Godnatt.

Stockholms skärgård är fint.


Cissi gör den godaste ceasarsalladen!


Fin


Yogurth med rostade nötter och melon.

Breakfast at 10 p.m.

Jag och Jesper äter nästan alltid frukost tillsammans på sommarlovet. Oftast cyklar Jeppe ner till affären och köper nybakade frallor som vi sen äter med mammas hallonsylt. För det mesta kollar vi på Vänner samtidigt också. Det är mysigt.



Oh my love

Jag var ute på några familjekompisars landställe igår och firade midsommar.

Frida


Jag och min kära lillebror.


Bror och bästa bästa vän.


Min pappa är ball.


Jesper.

Midsommar

Det är första midsommaraftonen som jag har spenderat  i Stockholm. Alla andra år har vi alltid varit på landet på västkusten och dansat runt midsommarstånen, ätit min mammas och hennes systrars goda mat, sjungit snapsvisor, skrattat och avslutat kvällen med att hela tjocka släkten leker burken. Kul var det! Men idag begav sig syster, mor hundarna Hilde och Bertil och jag mot en picnic ut i det gröna istället och vi klarade oss nästan från regnet! Här kommer fina bilder! Glad midsommar / Lisa


Syster och Berra


Mums!


Rekorderlig.


Systermys.

A Bite Of The Big Apple

Jag har varit i New York.

Från 86:e våningen i Empire State Building. Puh!
Från 86:e våningen i Empire State Building. Puh!


Vi tog färjan.


Och vi såg ingen mindre än Frihetsgudinnan.


Sem begav de sig emot Times Square. Och visst kändes som man va i en riktig Hollywoodfilm. Oj det där lät ju som riktig en klyscha.


I New York finns det många höga hus.


Och när man tröttnat på dem tar man en sväng I Central Park.


Picnicen bestod av hallon, scones och kaffe. Bäst!


Jag och bror. Syskon är fint.


Brevid parken ligger Strawberry Fields. Ett minne till John Lennon.


Sen gick vi på bron över till Brooklyn




Brooklyn är en cool stad. Med cool streetart.


Och något jag inte ville göra var att lämna USA utan att äta en stor fet pannkaka. På amerikanskt vis såklart!
Lisa


Tandhygien



Jag har precis varit hos tandläkaren och jag hade inga hål. Yey. Min tandläkare är bäst. Egentligen har hon bara patienter som är 10 och yngre, men jag stannar kvar hos henne så länge hon lever. Åh hon är så snäll.
Nu sitter jag med flour i tänderna och ska snart slänga i mig lite lunch. Senare under dagen ska jag åka till Lisas jobb och bli bjuden på en fika. Om jag har tur kan jag även få lite extra jobbtimmar på mammas kontor. Ding ding ding jackpot! Hur fin är inte bilden ovan då? Jätteeee.

Frida

Det är VI som är Blackeberg


Vi hoppade på ett falk på skolavslutningen. Skrek lite, sjöng lite och kände på känslan att vara en student.


Det var inte så varmt och soligt som det ska vara, men vi hade kul ändå.


Sen åkte vi hem med tuben. Ganska slitet....

Pajas på timlön

Imorgon kommer Lisa hem! I miss her sooooooo



Jag skulle ha kysst dig

Regn regn regn regn regn regn regn............................................................



I'm a Cuckoo

Lisa är i New York just nu. Jag sitter på mitt rum och det regnar utanför fönstret. Sofia kommer upp och kollar film och käkar godis. Sommarlov är skönt.

Frida


Jag och Sofia åt cheeseburgare och McFlurry med en däckad man på donken i onsdags. Han dreglade lite på tröjkragen. Vi tog hans cigaretter och kände oss galet busiga.


Shalallala i love you you you


Och så vare sommar...

Igår hade jag skolavslutning. Hela dan var bara så himla bra på de mest underliga sätten! Vi lyssnade till underbar sång och härliga studentramsor, åkte flak och blev öliga, skrek på tunnelbanan och gick hem barfota.


Frida och Lisa var jävligt snygga.


Fina studenter.


Sunken är glad tjej..


Lisa, Sofia och jag kollar på utspringet.


Hej.

It's my party and I cry if I want to

Vad händer i mitt liv? Jo, imorgon är det skolavslutning och jag lever allt fullt ut nu. Försöker i alla fall.
Jag hade fest i Lördags. Det var mycket skratt, ballonger, dans och vin vilket resulterade i mycket städning. Det var 60s, 70s, 80s, 90s och vikingatids-tema.

Frida


Emma var hippie och Sofia var Twiggy.


Lisa och Sunken var galet snygga.


Här är jag. Och Sunk på ett hörn.


Lena, Emma och Emelie var typ Spice Girls. Eller bara 90-tal. Alla såg ju ut som Spice Girls på 90-talet så....


Kevin var fin.


Bra människor. Fredrik var viking och Linn tog hans horn.


Ludivg har lite svårt att hålla ögonen öppna för blixten...

New York

Jag har precis kommit hem efter skolan, slutade tidigt idag med. Nu sitter jag och gör typ ingenting. Förstår inte att alla treor tar studenten imorrn och att man sjäv slutar ettan. Fattar heller inte att jag åker till New York med bror och mor på torsdag och ohboy  vad underbart att man får sommarlov. Efterlängtat.

Lisa


skål!

Kom precis hem efter en studentmottagning, trevligt trevligt! Den resterande delen av kvällen ska bara spenderas hemma på soffan. Är en aningens trött från gårkvällen och så ska jag  upp tidigt imorn och jobba. Sen blir det åka av på kvällen, då vankas det en fet maskeradfest! Skål!


Caroline







Idag tar min fina fina kusin Caroline studenten! Vi var på utspringet och frös som bara den. Jäkla väder!! Nu ska familjen snart bege oss hem till den andra familjen Regeheim på mottagningen. Åh jag är så avundsjuk, grät typ ihjäl mig när de lyckliga studenterna kom utspringandes. Nu ska jag torka tårarna och byta om.

Frida

The end is not here



Ikväll har jag varit i Jordbro med Sofia och Lisa. Vi dansade till Justice tillsammans med Philip och Christian, skrattade som aldrig förr och åkte hem fett tidigt. Imorgon tar min kusin studenten!!!

Frida

Dom jävlarna drog oss på sanningen



Jag fryser om fötterna, äter glass och lyssnar på Belle and Sebastian. Det fina vädret är som bortblåst och jag orkar ingenting idag. Om två timmar ska jag gå till skolan. Rastlös.

RSS 2.0