Let the love tear us apart





Ni ser min fula taklampa, min balkongdörr som behövs målas i kanterna, min mormor och morfars bröllops bild på fönsterbrädet och min gata som man ser från min balkong. Det börjar bli grönt vilket är trevligt. Nu ska jag koka te.
By the way, The Wombats till Emmaboda!! Det gjorde min kväll. (Och Lisa, Syster Sol ska också spela. Det borde göra din kväll!!)

Alla hjältar sänker huvudet någongång



Jag har gjort en liten video med klipp från olika dagar i April. Klicka på bilden!

Talking heads



Jag blev utelåst igår. Så kan det gå. Imorgon är det Valborgsmässoafton vilket betyder långhelg! Jag ska till Mikaela på middag. Dit kommer det mycket trevligt folk så det spås bli en underhållande kväll.

Hårda tider är över






Gick ner till vattnet efter skolan. Lisa köpte bullar, muffins och munkar för 50% på Gatau. Antällningsrabatt. Vi mös lite och sen var jag tvungen att åka hem för jag höll på att nysa sönder min näsa. Hata allergi.

Morotskaka



Klicka på bilden för lite kvällsmusik. Nu ska jag sova. Buenas Noche!

We die only once (and for such a long time)



De här två är typ bäst. Lisa och Sunken. Lisa skulle förresten börja blogga här sas det ju, vad hände med det Lisa? Min dag har blivit så otroligt mycket bättre än innan. Allergin känner jag inte av lika mycket längre, spanska provet imorgon kommer gå galant och när jag målade naglarna tidigare kom det inget utanför nageln överhuvudtaget. Nu lyssnar jag på en ny låt av Håkan. Nu Sigge heter den. Lyssna! Tror jag ska hjälpa Mamma med att baka en morotstårta nu. Mums.

The pains of being pure at heart



Tråkig dag. Jag är allergisk och helt utmattad. Imorgon däremot så har jag bara ett prov på förmiddagen och sen slutar jag. Det är skönt det. Nu ska jag lägga en kall blöt handduk över ansiktet och sätta på The Pains of Being Pure at Heart på hög hivå.

Körsbär




Idag kom mina kusiner på besök. Vi åt glass och gungade gungbräda. I sommar ska de flytta och därmed bo inte ens en minut ifrån vårt hus. Bästa! Nu är det Söndagsparty.

Vad jag bryr mig om nu...





Det är trevligt att se staden från en äng vid vattnet. Himlen är också fin när man ser den såhär från marken. Från ett flygplan till exempel så ser den bara läskig och överväldigande ut. Jag ska snart iväg och äta glass med mina små kusiner, som inte är så små längre.

Pollenchock





Igår satt jag på ett berg vid vattnet tillsammans med Sofia, Laura, Stephanie, Emma och Sunken. Vi hade det mysigt fram tills berget bombarderades med höljudda människor som ville sälja vodka. Så vi tog tunnelbanan hem och jag gick och la mig. Idag låg jag i Rålis hela dagen med Lisa. Livet lekte fram tills att jag fick en allergiattack. Nu kan jag inte sluta nysa eller klia i ögonen. Alltså sitter jag inomhus en vacker kväll som denna och kollar på Vänner.

Hej

Jag var tvungen att döda lite tid, så jag gjorde den här listan. Man skulle svara på frågorna med en låt av vald artist. Helt oväntat valde jag Håkan Hellström. Lite roligt faktiskt....

Är du kvinna eller man? Fulaste flickan i världen
Beskriv dig själv:  Jag var bara inte gjord för dessa dar
Vad tycker du om dig själv? Magiskt, men tragiskt
Beskriv var du bor för tillfället: Mitt gullberg kajs paradis
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka? Känn ingen sorg för mig Göteborg
Favoritfärdmedel: 13
Din bästa vän är: Hurricane Gillbert
Din favoritfärg är: Uppsnärjd i det blå

Hur är vädret? Dom dimmiga dagarna
Favorittid på dagen: Jag ger dig min morgon
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta? Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
Vad är livet för dig? En midsommarnattsdröm
Det bästa rådet du kan ge? Kom igen Lena!
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då? Evert Taube
Dagens tanke: Tro och tvivel
Hur skulle du vilja dö?:  Inte skyldig nån nåt
Din själs nuvarande tillstånd: Vi två, 17 år
Felen du kan leva med: Kär i en ängel
Ditt motto: Förhoppningar och regnbågar


Hennes drömmar var en flopp

Ikväll ska jag ta tunnelbanan till Långholmen. Jag vill tappa förståndet, leva ordentligt. Ni förstår inte. Ikväll ska jag leva.



Fuck forever

Solen skiner och det är varmt. Helt underbart. Nu ska jag sätta mig i fotöljen på min balkong och lyssna på det här.


Minnen av aprilhimlen



Det här är Frida och Frida. Som Werner och Werner fast ändå inte. Jag är den svarta och Frida, även kallad Sunky eller Sunken, är den vita. Vi var och fikade hos Jenny idag på Karin på ön. Fiket heter så alltså. Sen gick vi till ett litet berg vid vattnet och kollade på vattnet och en stor bro. Sen gick vi tillbaka till Jenny och pratade lite om Sydamerika och sen åkte jag in till stan. Köpte bland annat en underbar blå blazer på Beyond Retro. Det är fina grejer det!

Bang



Frisören klippte mitt hår idag. Det blev fint! Imorgon är det torsdag och då kommer våren på besök. Hur bra är inte det?    / F

småkakor



Gamla bilder. Jag ska klippa mig imorgon. Längden ska jag behålla, men luggen ska kapas. En tjock "precis-över-ögonbrynen-lång" och mjuk. Fin fint. Då är jag nyklippt och allt när jag ska träffa, jag vågar faktiskt påstå, äldsta och närmaste vän Jenny. Min storasyster, eller änglasyster. Hon har varit och rest runt i Sydamerika i tre månader. Jag har saknat henne otroligt mycket. På torsdag i alla fall ska jag till en hennes jobb och fika lite. Jag hoppas hon bjuder för jag är pank som en avloppsråtta. Nu ska jag äta korvstroganoff och ris. Favoriträtt! / F

Lisa Mattsson



Den här tjejen, Lisa, ska börja blogga här. Vi ska dela på den här bloggen, alltså. Super tycker jag! Hon är nämligen väldigt duktig på att baka så lite recept då och då kan lovas. Mhmmmmm.

La laaa la la la



Klicka klicka klicka på bilden. Imorgon bokas det mera festival, can't wait.

Men det sätter igång min kropp

Igår gick jag runt på söder, utan större framgång. En vän var på fest och träffade en trevlig homosexuell pojke som hon sa att hon skulle kunna bli kille bara för att få vara med. Kul tyckte jag. Jag själv kom invandrandes genom vår gröna dörr vid halv ett och hamnade framför Vänner i soffan. Helt okej. Ikväll ska jag till Tantolunden med massor av trevligt folk. Det är typ skitkallt ute, men det struntar vi i. Det är ju April för fasen.


Vill du ha sherry?

Natten är ensam ibland. Speciellt när man har i valet mellan att ta sig ut i kallheten och få en varm kram och stanna inne bland tankar väljer att bara försvinna. Nu ska jag sova. Klockan är tio över ett och min mobil vibrerar. Jag orkar inte svara.


Jag hör inte längre musiken


what katie did



Den här tanten tar hand om Slussens tunnelbanestation. Hon gör ett fint jobb. Klicka på henne för att lyssna på något jävligt bra.

April kom och alla befann sig i ett virrvarr av känslor



Det är varmt i hörnet på min balkong dit vinden inte når och kärlek finns runt om kring mig.

jag har varit i alla städer




Bilder från Thailand. Har försvunnit tillbaka dit i mina tankar idag. Sen plingade mobilen till på eftermiddagen och det var Johanna från Malmö som berättade att hon kommer till Stockholm i veckan vilket förvandlade denna tonårsångest fyllda Måndag till en lyckodag.

does it offend you, yeah?

Jag är hemma från Thailand. Det har varit varmt och jag har fått massa fräknar. Min bror och jag har dansat med transor. Vi har snorklat lite i ösregn, sen fick vi nog av det. Jag har köpt en fejkväska, men den var snygg och praktisk så varför inte? Drukit färsk ananas juice i skuggan och lekt med söta hundvalpar. För första gången tyckte jag inte att hundarna var några äckliga varelser som ville bita sönder mina ben, de var ganska gulliga. De flesta i alla fall. Jag har haft det väldigt bra.


RSS 2.0