Sawadee Kaa

Nu åker jag till Thailand. Om en kvart för att vara exakt. NICE!

Infinity pool


STOPP

STOPP

du levde aldrig livet jag gav dig

Har varit väldigt trött idag. Snön har kommit tillbaka, men jag vill ha vår. Om fyra dagar är jag på väg till turkost vatten och vita stränder. Orkar inte den långa sträckan fram tills dess. Måste köpa en hatt innan jag åker också, men har inte pengar. Glömde bort att säga upp mig idag, får bli imorgon. Jag skjuter upp allt jag måste göra.

söndag kväll



Jag har jobbat i 6 timmar idag. Pratat i telefon med ca 300 personer. Några skrek, några stönade och några tackade ja till mina erbjudanden. Jag ska säga upp mig imorgon, för jag dör av tristess. Dock har jag redan fått ett nytt jobb. Barnvakt till Gustav, 8 år. Ska träffa honom och hans mor på tisdag för att bestämma det sista och sen efter påsk kör jag igång. Har en känsla av att det kommer bli mycket roligare än att sitta och försöka sälja boxerkalsonger över telefon. Nu är jag i alla fall placerad i soffan med en kopp te och lite fruktsallad. Min bror kommer hem från Tyskland snart, han har varit där och spelat fotboll. Jag saknar honom.

huvudet i sanden


stylesightings

God morgon. Jag ska snart åka och jobba. I sex timmar. Jag vill inte.

solen i ögonen




Mer än trevligt igår. Idag ska jag spendera dagen med min mamma.
Thailand om 5 dagar. Wonderful.

last summer was mad

Jag stirrar på bilder på dig, för jag vill drömma om dig i natt.....


I'm naked, I'm numb, I'm stupid, I'm staying



Idag var det internationella dagen i skolan. Några klasser har lagat mat från olika länder och det var uppträdanden och sånt. Kul, då vissa som dansade inte hade så mycket kläder på sig och vissa saker inte riktigt satt kvar där de skulle. Nu ska jag förbereda lite för ikväll. jag ska ha tjejmiddag har hemma. Det ska bli mysigt. Klicka på bilden!!

du har varit ute i världen i flera år



Två fina flickor. Klicka på dom för att lyssna på en minst lika fin låt.
Jag åker till Thailand om en vecka. Fett bra.

vad är väl en bal på slottet?



Balen blev inställd. Bara för att alla jävla naturnördar vägrade köpa biljett. Tack tack tack! Dock ser det ut som att kvällen inte är helt förstörd. Lite blackebergare ska dansa och dricka i en lokal i centrum. Självklart ska vi dit. Först ska jag, Lisa och Sunken äta korvstroganoff med ris. Och jag ska duscha, så byyeee.

2 k0ol 4 zzzzkool





Så här kul har vi på fredagar då vår klass har tre timmars håltimme. Vi brukar ha ganska lätt för att få tiden att gå snabbt. Sitta i kafeterian och dricka kaffe och äta chokladbollar, äta lunch några gånger och ta fula bilder. Imorgon är det vårbal i skolan. Typ inga ska gå, men några i alla fall. Vi ska spåra galet. Klicka på bilderna!!!

kärlek är min drog, det är mitt heroin



Jag var på födelsedagsfest för några veckor sedan. Det var roligt. Nu sitter jag och pluggar musiklära. Har prov på onsdag. Hej då MVG säger jag bara. Klicka på bilden för att lyssna på en helt underbar låt. Det är John ME och Amanda Jenssen som sjunger Love is my drug. Värd att lyssna på. Minst sagt. Han kommer för övrigt till Hultsfred. Yeey.

good morning kälvesta



Nu ska jag iväg till jobbet. Klicka på bilden för härlig morgon-musik.

you make me feel like, oh boy


Jag var och såg I taket lyser stjärnorna. Se den!!!!

tror du vi lever?


cobrasnake

Imorgon är det fredag, yeyeyey! På lördag ska jobba och på kvällen ska jag träffa Lisa och hitta på något kul. Btw, jag har fått en liten nykärlek till Tiger Lou. Musik att typ släcka hjärnan till ett tag. Kan vara skönt ibland.
Nu ska jag äta mammas hemmagjorda champinjonsoppa med chili och nybakat bröd. HUNGRIG.

vi är dom som ser skimret



Jag typ dör av skratt när jag ser den här bilden. Jag är så ful så jag var tvungen att lägga upp den. Jag kom nyss hem från mitt nya jobb. Jag har blivit en sån där hemsk telefonförsäljare som ringer och tjatar på kvällar och under söndagsmiddagar. Men jag är duktig, för jag sålde som fan. Klicka på den fula bruden för att  lyssna på en fin låt. Nu

jag vill ha en keps


vem kysste elin, bakom ryggen på marie?





Jag vill åka till Way Out West i sommar. Timo ska spela och det får man ju bara inte missa! Om bara pengar växte på träd... Klicka på bilderna för att höra lite musik så här på tisdags kvällen. Förresten har jag studiedag imorgon. Trevligt!

alla flickor har grova skor numera



Om lite mer än två veckor åker jag till thailand. Jag vill göra en tatuering när jag är där. DRÖM ska det stå på insidan av handleden. Fast man kan ju få aids och shit om det inte är på ett bra ställe, så jag vet inte om jag vågar. När jag skulle ta mina hål i öronen gick jag till "ta-hål-i-öronen-stället" tre gånger innan jag äntligen gjorde det. Och det var ju inte så farligt. Jag ska våga!!!

vi älskar tills vi blöder



Idag vill jag inte gå upp ur sängen. Försvinna i ett virr varr av vita lakan och svarta tankar.

jag älskar dig på sommaren




Idag ska jag åka in till stan och införskaffa i en ny kofta bland annat. Ett par skor skulle sitta fint också... Igår kväll var jag inne i stan på lite trevligt för att sen åka vidare och dansa med vänner. Kul kul. Vad jag ska hitta på ikväll får vi se. Ut eller stanna hemma? Hmm...

akustisk gitarr



Jag är fett hungrig. Ska poppa popcorn och sätta på lite bra musik. Typ det här. Imorgon är det fredag!!!!!!!!

jag vill tillbaka till Paris


men vi förstör ju varandra genom dessa blickar


cobrasnake

Hade matteprov idag. Det gick nog helt okej. Vågar inte hoppas på bättre än okej. När jag kom hem från skolan hade jag och Jesper ett liten håkan-fest. Vi dansade lite till förhoppningar och regnbågarklubbland och långa vägar och käkade mackor med sylt på. Lite som när vi var mindre. Han vill inte umgås så mycket med mig längre. Han sitter bara på sitt rum och lyssnar på dunkadunka och smsar hela tiden. Eller så är han och spelar fotboll. Tur att vi har håkan gemensamt i alla fall. Jeppe har lovat att bjuda mig på en av hans konserter någon gång. Han vet att jag så gärna gör av med alla mina pengar på kläder, så han erbjöd sig. Bästa.

Saturday nights I'm waiting


jag är ju bara en dåre för dig


jag och lisa i paris

Jag har fått människors uppmärksamhet idag. Vet inte varför och det gör mig förvirrad. Som vanligt tar jag det med en klackspark, men samtidigt på största allvar. Allt är konstigt. Det kanske beror på att jag sov ca 3 timmar i natt och ser ut som ett vrak? Fast folk säger att jag är fin, men jag håller inte med.

vi tar oss uppåt


cobrasnake

Idag har jag tränat. Yoga. Död. 
Imorgon är det skola igen efter lovet och jag vill inte. Det positiva med att tiden går framåt är att jag om fyra veckor åker till thailand. Fjärde gången jag är där och vi ska åka tillbaka till lite ställen vi varit på tidigare. Träffa lite folk vi lärt känna och så. Ska bli fint. Nej, nu måste jag chilla ner lite. Ska lägga mig i min nybäddade säng och sätta på musik. Min sov-spellista är bäst. Go natt ladies and gents.

RSS 2.0